in ,

Volgend jaar Italiaans spreken? Probeer nu de vernieuwde cursussen Italiaans 🇮🇹

Goed voornemen voor volgend jaar zomer: Italiaans leren!
Goed voornemen voor volgend jaar zomer: Italiaans leren! (foto: Unsplash)

Baal je er na die leuke vakantie in Italië ook zo van, dat je geen gesprekje kunt voeren in het Italiaans? Ja, zo’n vakantie drukt je met de neus op de feiten: verder dan buongiorno en grazie kom je eigenlijk niet. Jaloers kijk je naar landgenoten die wél op Italiaanse les zijn geweest. En je weet: méér kennis van de Italiaanse taal maakt je vakantie nóg beter.

Je bent niet de enige die dat beseft. Daarom zien we juist ná de vakantieperiode vaak een piek in de aanmeldingen voor onze online cursussen Italiaans voor beginners. Maar is het ook slim om nu te beginnen, nu de volgende vakantie naar Italië nog zover weg is? Jazeker, en wel om deze redenen.

1. Goede voornemens na de vakantie

De vakantie is vaak ook een periode van bezinning. Even weg van de werkvloer en bedenken wat je nu echt belangrijk vindt. Een taal leren kan zomaar datgene zijn wat je leven verrijkt. En als het dan ook nog zo’n mooie taal als de Italiaanse taal is…

Nu is het moment dat je motiveert bent om iets nieuws te proberen. Wacht daarom niet tot de herfst of na de winter, maar begin nu en bouw je kennis van het Italiaans alvast op voordat het volgende vakantieseizoen aanbreekt.

2. Je hebt meer tijd

In de aanloop naar de zomer breekt altijd een drukke tijd aan, zeker als je een gezin met kinderen hebt. Van een taal leren komt dan vaak niets meer. Of je hebt te weinig tijd om die zo belangrijke herhalingen te doen. Nu is de tijd dat je kiest waar je in het nieuwe werk- en schooljaar je tijd aan gaat besteden. Kun je het leren van het Italiaans daar mooi inpassen! Omdat het een online cursus is, kies je zelf wanneer je de lessen wilt volgen.

Goed om te weten: als je de cursus eenmaal hebt besteld, heb je levenslang toegang. Even herhalen voorafgaand aan je volgende vakantie is dus altijd mogelijk.

3. Italiaans leren mét korting

Heb je gezien dat je nu een flinke korting krijgt op zowel onze Basiscursus Italiaans als Italiaans A1 én de Vakantiecursus Italiaans? Speciaal voor degenen die na de vakantie toch écht willen beginnen met leren, verlengen we de zomeractie nog even.

4. Je droomt weer even weg naar die fijne vakantie

Italiaans leren is niet alleen maar hard werken, maar ook wegdromen naar de vakanties die zijn geweest en die nog gaan komen. Door nu in een online cursus te stappen, ben je direct dichter bij Italië. Wist je dat we in onze cursussen ook veel aandacht aan de Italiaanse cultuur besteden?

5. Er is altijd een cursus voor jou

Heb je nog geen enkele ervaring met de Italiaanse taal? Dan kun je laagdrempelig instappen in de Basiscursus Italiaans, waar we letterlijk bij het ABC beginnen. Wil je je alleen kunnen redden tijdens je vakantie? Dan hebben we de Vakantiecursus Italiaans, die vooral leuk om te doen is en veel vakantievoorpret meebrengt.

Ken je al wat Italiaans, maar wil je nu echt weleens aan de slag met Italiaans op niveau? Dan hebben we de A1-cursus Dit is Italiaans voor je, die begint waar andere beginnerscursussen ophouden!

Kijk nu naar het complete aanbod op Dit is Italiaans, profiteer van het actietarief, start meteen en praat volgend jaar mee met de Italianen!

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

spookvilla te koop

Italiaanse toestanden: een vakantiehuis zoeken op internet – deel 3

locaties werelderfgoed italie

Reizen langs Italiaans werelderfgoed