in ,

Winactie: bioscoopfilm Martin Eden van Pietro Marcello

Martin Eden
Martin Eden (beeld: Imagine)

Imagine Filmdistributie brengt Martin Eden op 21 november uit in de bioscopen. Luca Marinelli en Jessica Cressy spelen hoofdrollen in het romantische drama van Pietro Marcello naar de roman van Jack London.

De zeeman Martin Eden redt Arturo, de jongste zoon uit een rijke familie, uit een penibele situatie. Die neemt hem mee naar zijn huis waar hij Elena, Arturo’s zus ontmoet. Hij is op slag verliefd.

De jonge, aantrekkelijke en verfijnde vrouw is bovendien een symbool van de sociale status waarnaar hij streeft. Martins droom is om ondanks zijn bescheiden afkomst en de vele obstakels schrijver te worden.

Via de oudere intellectueel Russ Brissenden belandt hij echter in socialistische kringen, waardoor hij in conflict komt met Elena en de burgerlijke wereld.

Luca Marinelli, Jessica Cressy, Denise Sardisco, Vincenzo Nemolato, Marco Leonardi en Autilia Ranieri vertolken de hoofdrollen in Martin Eden.

Het romantische drama van Pietro Marcello is een vrije bewerking van de gelijknamige, klassieke roman van Jack London.

Zo verplaatste Marcello het verhaal van Amerika naar Italië. De wereldpremière is op het Internationale Filmfestival van Venetië (28 aug t/m 7 sep), waar de film is geselecteerd voor de hoofdcompetitie. 

Win vrijkaarten voor Martin Eden

Bij DitIsItalie.nl maak je nu kans op vrijkaarten voor Martin Eden! Het enige wat je hoeft te doen is een mail met je adresgegevens naar winactie [at] ditisitalie [punt] nl te sturen (het gaat om fysieke vrijkaarten). Uit alle inzendingen loten we 3 winnaars die elke 2 vrijkaarten krijgen.

Martin Eden draait vanaf 21 november in de Nederlandse filmhuizen.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moderne slavernij in Italië

Column: clandestino

Column: help, we zijn Italianen aan het worden!