in ,

Winactie: seizoen 4 van Gomorra op blu-ray

Gomorra seizoen 4
Gomorra seizoen 4 is hier! (beeld: Lumière)

Sinds 4 juni kun je genieten van seizoen 4 van de Italiaanse maffiahitserie Gomorra. Op 25 juni verschijnt het complete seizoen op dvd en blu-ray. Ideaal voor als je wil bingewatchen. Je kunt seizoen 4 van Gomorra op blu-ray ook winnen bij DitIsItalie.nl!

Gomorra 4: de oorlog gaat door

In dit nieuwe seizoen staat Gennaro Savastano (‘Genny’) zien we hoe de telg van de Savastano-familie verdergaat nu hij Ciro kwijt is. Samen met Patrizia, de oudste nicht van Malammore, die eerder werd ingezet als hulp van Don Pietro, moet hij een nieuw machtsevenwicht zien te bereiken.

Salvatore Esposito Gomorra 4
Salvatore Esposito speelt Gennero Savastano

De bende van Enzo en Valerio heeft intussen de leiding over de stad Napels op zich genomen. Maar ook zij krijgen te maken met nieuwe bedreigingen en geharde vijanden. Napels dreigt opnieuw in een bloedige oorlog te belanden.

Genny weet dat hij iets moet doen om verder bloedvergieten te voorkomen en zijn familie te beschermen. Hij neemt een drastisch besluit en stapt in de zakenwereld. Maar ook die wereld is keihard en brengt risico’s met zich mee.

De zeilen van Scampia
De Zeilen van Scampia, het decor voor een groot deel van de serie Gomorra (foto: Wikimedia)

De serie Gomorra is geïnspireerd op de roman Gomorra van Roberto Saviano, maar deelt geen verhaallijnen met het boek (en ook niet met de film). Als je nieuw bent met deze serie raden we je aan eerst seizoen 1, 2 en 3 te kijken, aangezien het hier om een doorlopend verhaal gaat.

Het vierde seizoen bestaat uit 12 afleveringen van elk 60 minuten. De dvd en de blu-ray verschijnen op 25 juni en zijn nu al te reserveren via bol.com.

Still uit Gomorra 4

Kun je niet wachten met kijken? Ga dan naar Lumière Series.

Cast: Salvatore Esposito, Cristiana Dell’Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna, Ivana Lotito, e.a. Idee: Roberto Saviano, regie: Francesca Comencini (artistieke leiding), Claudio Cupellini, Marco D’Amore, Enrico Rosati, Ciro Visco. Een productie van Sky, Cattleya en Fandango in samenwerking met Beta Film.

Gomorra seizoen 4
Scène uit de nieuwe serie van Gomorra

Winnen! Gomorra seizoen 4

Namens Lumière geven we 3x het blu-raypakket van Gomorra 4 t.w.v. € 29,99 weg. Let op: een blu-ray kun je niet afspelen op een gewone dvd-speler. Wél op onder andere een PlayStation 3 of 4 en op een blu-rayspeler.

Wil je kans maken? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar redactie [at] ditisitalie [punt] nl. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht aan het einde van de maand.

Kun je niet wachten? Reserveer jouw dvd of blu-ray van Gomorra 4 nu via bol.com.

Koop bij bol.com

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië! Dit is Italië is een webmagazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Dat zijn we zelf ook. We komen al bijna 25 jaar meerdere keren per jaar in Italië om te genieten van la dolce vita, lekker eten, de Italiaanse taal en 'made in Italy'. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aperol is 100 jaar!

Het Italiaanse Rijbewijs

Column: het Italiaanse rijbewijs