in , ,

Winactie: Gomorra, seizoen 3

15 januari op dvd en blu-ray

gomorra 3 derde seizoen dvd blu-ray

Door al het decembergeweld kun je het zomaar hebben gemist. Het derde seizoen van de succesvolle Italiaanse maffiaserie kwam stilletjes uit op het serieplatform van distributeur Lumière.

Ja, Lumière heeft sinds kort een eigen VOD-service voor zijn series en films. Daarom hoef je niet te verwachten dat de serie op korte termijn op Netflix verschijnt. Maar kijk gauw even verder, want we geven de blu-ray (verschijningsdatum 15 januari 2018) van het derde seizoen twee keer weg!

De Don is dood

Na de moord op Don Pietro aan het einde van seizoen twee van Gomorra is er een machtsvacuüm ontstaan in de Napolitaanse onderwereld. Zoon Genny grijpt z’n kans om oude rekeningen te vereffenen. Gedwongen door de aanhoudende druk van de politie en zware financiële verliezen besluiten de overlevenden van de andere partijen vrede te sluiten. Met Avitable nog een jaar in de gevangenis, neemt Genny de leiding over het noorden van Napels en Rome.

Ciro heeft wraak kunnen nemen, maar zijn dromen en zijn familie zijn kapot. Hij besluit Napels en alles achter zich te laten en vertrekt naar Bulgarije, waar hij gaat werken voor drugsbaron Valentin.

Maar de stad blijft roepen en als Ciro uiteindelijk terugkeert slaat hij de handen ineen met de jonge hond Enzo. Zoals Ciro Genny heeft opgeleid, laat hij nu Enzo zich als een echte boss te gedragen.

De drugdealertjes van weleer zijn er niet meer. Het is een keiharde internationale misdaadwereld waarin de mannen van Gomorra opereren. En weet je wat? Het is oorlog.

Win Gomorra op blu-ray

Wil je het derde seizoen van de snoeiharde maffiaserie Gomorra (12 afleveringen van ongeveer drie kwartier) op blu-ray winnen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en je loot automatisch mee! We geven twee blu-ray-boxen weg (let op: deze kun je niet afspelen in een gewone dvd-speler). Volgende week maken we de winnaars bekend.

De acteurs in het derde seizoen zijn: Marco d’Amore, Salvatore Esposito, Cristina Donadio, Cristiana Dell’Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna e.a. De regie was in handen van: Claudio Cupellini, Francesca Comencini en het scenario werd geschreven door: Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli, Ludovica Rampoldi. De serie Gomorra is gebaseerd op het oorspronkelijk boek van Roberto Saviano, maar bevat een compleet andere verhaallijnen en personages. Geproduceerd door: Sky Atlantic, Cattleya, Fandango, in samenwerking met Beta Film.

Gomorra: de serie, seizoen 3
Verkrijgbaar vanaf: 15 januari
Land: Italië
Regisseur: Claudio Cupellini, Francesca Comencini
Cast: Marco d’Amore, Salvatore Esposito, Cristina Donadio
Speelduur: 540 min (12 x 45′)
Consumentenadviesprijs: € 29,99

Koop bij bol.com

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

il colore nascosto delle cose

Bespreking: Il colore nascosto delle cose

Boek: Italië en haar mysteries