in

Nieuw op tv: Isola di Beau

Isola di Beau
Nieuw op RTL4: isola di Beau (foto: RTL)

Vorig jaar ontving Beau van Erven Dorens gasten uit de mediawereld aan het magische Comomeer, dit seizoen is Sardinië het decor.

Op het prachtige Sardinië gaat Van Erven Dorens elke week in gesprek met 2 BN’ers. Onder anderen Monica Geuze, Olcay Gulsen, John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Hanna Verboom worden de komende weken aan de gevoeld.

In de eerste aflevering van zondag 20 november ontving Van Erven Dorens Diederik Ebbinge en Matthijs de Ligt.

Ebbinge is bekend als acteur uit de serie De Luizenmoeder en van programma’s als Promenade en Kiespijn. De Ligt is topvoetballer die nu werkt voor Bayern München en eerder in dienst was bij Ajax en Juventus.

Het nieuwe programma Isola di Beau is vanaf zondag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Afleveringen zijn terug te kijken op RTL XL.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

malfatti

Recept: malfatti en anarchie

Enzo Avitabile

Enzo Avitabile: Napolitaanse zanger met een missie