in

VertrekNL Magazine: alles over emigreren naar Italië

Download gratis artikel: 10 x typisch Italiaans

10x typisch Italiaans

Vier keer per jaar verschijnt VertrekNL Magazine, het grootste gedrukte én online magazine voor emigranten, expats en tweedehuisbezitters. In elke uitgave staat een land centraal via interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken en tweede woningen. Het VertrekNL Magazine dat nu in de winkels ligt (nummer 28) staat helemaal in het teken van wonen, werken en leven in Italië.

In deze VertrekNL lees je alles over emigreren naar Italië via: interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, woningen en nog veel meer. Zo lees je verhalen over mensen die de stap hebben aangedurfd, kun je je vergapen aan mooie huizen in Italië en leer je alvast oefenen met Italiaans en pizza’s bakken op zijn Italiaans.

Heb je zelf emigratieplannen? Begin dan bij dit handige stappenplan voor een emigratie naar Italië. Moet je nog iemand bij je thuis overtuigen? Hier vind je 100 argumenten om te verhuizen naar Italië. Maar voordat je ál te enthousiast wordt, moet je misschien ook even deze lijst bekijken.

Hoe dan ook, lezen en kijken hoe anderen het doen is altijd leuk. Dat blijkt wel uit het onophoudelijke succes van programma’s als Ik vertrek en Droomhuis gezocht.

10 x typisch Italiaans

DitIsItalie.nl leverde een bijdrage aan deze Italië-editie in de vorm van het artikel 10 keer typisch Italiaans, dat je hier als pdf kunt downloaden.

VertrekNL Magazine nummer 28 kun je als los nummer bij de uitgever bestellen.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

vakantiekookboek italie - onno kleyn

Vakantiekookboek Italië van Onno Kleyn

uitverkoop in Italië

Column: joepie, het is uitverkoop!