in

Italiaanse film: Sette giorni

Het meeslepende verhaal over een onmogelijke liefde

italiaanse film sette giorni
Sette giorni (stills: Just Film Distribution)

Er komen weer veel Italiaanse films uit. En vaak speelt de liefde daarin een grote rol. Kort geleden zagen we al het prachtige Il colore nascosto delle cose, nu is er Sette giorni van de Italiaanse regisseur Rolando Colla (onder andere bekend van Giochi d’estate).

In het Italiaanse liefdesdrama Sette giorni (zeven dagen) zien we (opnieuw) dat de liefde zich niet laat sturen. Ivan en Chiara leren elkaar kennen wanneer zij de bruiloft van Ivans broer en Chiara’s beste vriendin als weddingplanners moeten voorbereiden op het Italiaanse eiland Levanzo – het kleinste van de Egadische Eilanden ten westen van Sicilië.

Ondanks dat Ivan vastberaden is niet de fout van zijn laatste relatie te herhalen en Chiara haar huwelijk niet op het spel wilt zetten, worden de twee stapelverliefd op elkaar. Ze besluiten om de relatie voor slechts een paar dagen voort te zetten en het uit te maken wanneer de gasten van het huwelijk op het eiland arriveren…

Haha! Alsof de liefde zich zo makkelijk in de luren laat leggen. En ja hoor, als de gasten op het idyllische eiland aankomen om de bruiloft bij te wonen blijkt het moeilijker dan gedacht om hun gevoelens opzij te zetten.

Vanaf morgen, 8 februari 2018, is dit nieuwe Italiaanse liefdesdrama van regisseur Rolando Colla te zien in de Nederlandse bioscopen.

De trailer van Sette giorni:

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Italiaans recept - geweckte paprika's

Italiaans recept: geweckte paprika’s

15 Mooiste Campings Gardameer

Dit zijn de 15 mooiste campings rond het Gardameer