in ,

Italiaanse mannen én vrouwen zijn de ideale partner

Door onderzoeksbureau TNS werd in opdracht van datingsite Lexa.nl een grootschalig onderzoek uitgevoerd. Aan Nederlandse singles werd gevraagd of de ideale partner bestaat en zo ja aan welke kenmerken hij of zij voldoet. Wat blijkt? De ideale partner is een Italiaanse man of een Italiaanse vrouw (afhankelijk van je voorkeur).

De ideale partner

De ideale partner bestaat voor singles in principe uit een combinatie van een aantal Europese nationaliteiten. Zo worden de Spanjaarden geroemd om hun danskunsten. De Zweden krijgen veel krediet vanwege hun gezonde leefstijl. De Duitsers zijn populair omdat ze geld hebben.

En ach ja, die Britten zijn eigenlijk best grappig. We vragen ons wel af in hoeverre deze overwegingen door stereotypen zijn gevoed, maar laten we het onderzoeksbureau het voordeel van de twijfel geven.

Pret in bed

Het wordt natuurlijk spannend als het om de prestaties in bed gaat. En laten Nederlandse mannen en vrouwen daarin nou allebei de voorkeur geven aan een Italiaanse partner. Goed, Nederlandse mannen zien ook een Spaanse schone wel zitten. Noren (m/v) kwamen er bekaaid vanaf. Daar willen we als single nog niet dood naast gevonden worden.

Aantrekkelijk en verleidelijk

Al met al zijn singles volgens henzelf het best af met Italiaanse mannen en vrouwen. Die kunnen goed koken, verleiden en zien er altijd piekfijn uit. En tussen de lakens is het ook al magisch. Maar waar zijn de Nederlanders zelf in dit onderzoek? Die hebben toch ook best wel goede eigenschappen?

Inderdaad, die worden gewaardeerd om hun open houding, hun trouw en eerlijkheid en hun intelligentie. En ja, ook Nederlanders hebben best humor. Kennelijk zijn dit toch niet de meest aantrekkelijke eigenschappen. Of wegen de nadelen zwaarder: Nederlanders zijn te weinig romantisch, op z’n best middelmatige keukenprinsen en -prinsessen en beroerde dansers.

Ben je single en hou je van Italië? Dan weet je dus nu waar je het moet zoeken!

Bron: Lexa.nl

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dante en Beatrice

Column: een duizelingwekkende liefdesgeschiedenis in Florence

Column: ruziënde Italianen